Cottover is een duurzaam, groen en fairtrade textielmerk. Zit zalig rond je lichaam, voelt heerlijk aan én is 100% verantwoord.

Op zoek naar bedrijfs- of promotiekleding die je tot in de puntjes kan personaliseren? Dan raden we je zonder twijfel dit textielmerk aan.

Duurzaam textiel van Cottover

Onze aanZEDD voor een bewuste keuze.

Bedrijfs- en promotiekleding Cottover

Cottover is meer dan een lapje textiel. De ontwerpers van dit merk maken de mooiste T-shirts, polo’s, sweaters, tassen en rugzakken. Ze combineren gebruikscomfort met kwaliteit en duurzaamheid.

Kies je voor bedrijfskleding van Cottover? Dan is jouw nieuwe kledij gecertificeerd door maar liefst 4 duurzaamheidslabels: Fairtrade, GOTS, Nordic Ecolabel en OEKO-TEX.

  • Biologisch katoen

Door te kiezen voor gecertificeerd biologisch katoen, help je mee om chemische pesticiden uit te bannen. Dit materiaal wordt vervaardigd zonder chemische meststoffen of synthetische pesticiden – 100% GMO-free bovendien!

  • Eerlijke handel

Katoenboeren die werken in opdracht van Cottover, krijgen een eerlijke prijs voor hun katoen. Er komt geen kinderarbeid aan te pas. En in het kader van de fairtrade-erkenning wordt ingezet op sociale en economische projecten. Denk maar aan schoolmateriaal en gezondheidsdiensten voor de lokale bevolking.

  • Veilige arbeid

In elke stap van het productieproces wordt er gewerkt in veilige omstandigheden én tegen een eerlijk loon. Het Global Organic Textile Standard-label (GOTS) verzekert een volledige traceerbaarheid in de productieketen en goede arbeidsvoorwaarden.

Afbeelding
zedd cottover

Fair én fairtrade

De kleding van Cottover is fairtrade: de boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun katoen, en er gecontroleerd wordt op kinderarbeid. Daarbovenop zetten fairtradeorganisaties ook extra projecten op die de sociale en economische ontwikkeling van de regio’s stimuleren. Zo investeren ze in schoolmateriaal, waterhouders voor dieren en gratis oogonderzoeken voor werknemers en hun familie.

Eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden

Als duurzaam kledingmerk eist Cottover dat er goede arbeidsomstandigheden zijn in elke stap van het productieproces.

Zo garandeert het merk een veilige werkomgeving en correcte verloning aan haar werknemers. Hiervoor kregen ze het label Global Organic Texile Standard (GOTS) , een internationaal ecolabel voor kleding en textiel. Gots garandeert een volledige traceerbaarheid in de productieketen en goede arbeidsvoorwaarden.

Bij Zedd engageren we ons om onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. In ons assortiment hebben we ook een ruim scala aan duurzame relatiegeschenken.

Deze bedrijven gaven ons reeds het vertrouwen:

 
zedd stad antwerpen
zedd telefoon contact opnemen smartphone

Even telefonisch overleggen?

+32 3 328 08 50

Het mag iets meer zijn als het op relatiegeschenken aankomt. ZEDD werkt voor grote ondernemingen met hoge verwachtingen en speelse projecten. Maar ook voor kmo’s die oerdegelijk promomateriaal zoeken waar ze snel mee kunnen uitpakken.

Stel je vraag online

Contact
Privacybeleid