Zedd
Makes it happen
Contacteer Zedd Zedd

Heb je al een concreet idee? Stel ons een vraag, geef ons een timing en wij zorgen voor de rest. Van concept tot oplevering. Van A tot Zedd.

Hoe gaan we te werk?

Een relatiegeschenk bestellen? Dan laten we je niet wachten. Laat je gegevens achter via het contactformulier, en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Om een offerte op te stellen willen we graag weten wat je wil, hoeveel je er wil en wanneer je het wil. Speciale wensen? Wij laten ons graag uitdagen. Bovendien hebben we sterke relaties met onze leveranciers waardoor maatwerk geen probleem is.

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, maken wij je bestelling zo snel mogelijk in orde. Het is onze missie dat je relatiegeschenken op tijd aankomen, in de afgesproken hoeveelheid en met het juiste ontwerp.

Zeg ons wat je zoekt

… en laat je verrassen. Je weet nog niet goed welke kant je uit wil? Bij Zedd halen we maar al te graag een origineel idee uit de kast. We gaan voor jou op zoek naar een origineel  relatiegeschenk dat een mooi design en een praktisch gebruiksgemak heeft.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Het team van Zedd maakt je wegwijs in ons aanbod relatiegeschenken. Het overzicht op onze website is maar een kleine greep van wat er mogelijk is.

Zedd

Nog praktische vragen? Neem contact op met ons wanneer je wil weten wanneer we je bestelling kunnen leveren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.