Bedrijven veranderen de wereld. Daar zijn we bij ZEDD van overtuigd. Daarom zetten we sterk in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We ondernemen milieubewust, duurzaam en ethisch. Ook onze geschenken voldoen aan die standaarden.

Ons ruime aanbod aan duurzame relatiegeschenken is daarvan het beste bewijs.

ZEDD

De toekomst begint bij je bestelling.

Relatiegeschenken op maat

Verantwoord en duurzaam ondernemen is meer dan een certificaat dat je aan de muur hangt. Hoewel we wél beschikken over het EcoVadis Platinum Label. We bieden onze klanten een comfortabele keuze. Het voorbereidende werk, dat doen wij. Door te kiezen voor ZEDD, word jij mee deel van het verhaal.

  • Low waste

Via gadgets en producten die een low waste lifestyle bevorderen, helpen we je om de goede keuze te maken.

Herbruikbare tassen, wattenschijfjes, koffiebekers en drinkbussen. Biologisch afbreekbare pennen of rekenmachines op zonne-energie. Groene gadgets kunnen ook cool zijn. En ondersteunen de duurzaamheidsvisie van je bedrijf. Een krachtig statement.

  • High quality

Onze producten en materialen zijn gemaakt om lang te gebruiken. Ze zijn bijzonder kwaliteitsvol én veilig. Ze worden uitvoerig getest in onafhankelijke laboratoria, om zo aan de striktste regelgeving te voldoen.

Wegwerp is passé. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor je gadgets, relatiegeschenken en promomaterialen. En die toekomst, die begint vandaag. Contacteer ons!

zedd ecovadis actueel

Deze bedrijven gaven ons reeds het vertrouwen:

 
zedd stad antwerpen
zedd telefoon contact opnemen smartphone

Even telefonisch overleggen?

+32 3 328 08 50

Het mag iets meer zijn als het op relatiegeschenken aankomt. ZEDD werkt voor grote ondernemingen met hoge verwachtingen en speelse projecten. Maar ook voor kmo’s die oerdegelijk promomateriaal zoeken waar ze snel mee kunnen uitpakken.

Stel je vraag online

Contact
Privacybeleid