Keuzestress? Dan is deze pagina vast niks voor jou. Meer dan 3.000 verschillende relatiegeschenken en promotieartikelen, netjes op een rij. Er zit zeker iets tussen wat je zoekt. En als dat niet zo is, maken we het voor je op maat.

Bekijk het aanbod hieronder. Toch even advies vragen?
Contacteer ons gerust voor een babbel.

Even budgetten checken

Kost geen moeite.

Even budgetten checken

Kost geen moeite.

Relatiegeschenken op maat

Relatiegeschenken op maat

Alles wordt leuker met jouw gezicht erop. Of met je logo. Of met je teamfoto. Je kan het zo gek niet bedenken, of je maakt er een relatiegeschenk mee.

Kant-en-klaar of maatwerk tot in de details. Stijlvol en high-end of lekker commercieel en budgetbewust. Pen en papier of koffiemok, een sleutelhanger of een barbecuestel: werkelijk geen enkel idee is te gek voor ZEDD.

Betrouwbaarheid doe je zo

Het maakt niet uit of je kiest voor een bescheiden doos notitieboekjes of duizenden roze powerbanks in de vorm van een eenhoorn. Wat je in handen krijgt, is van een geweldige kwaliteit. Gecheckt op veiligheid en duurzaamheid. En met een prijs die klopt met wat in je offerte stond.

Wij zijn (aan) ZEDD.

Hoe moeilijk je opdracht ook is, ze is makkelijk als één-twee-drie. We hangen elke dag aan de telefoon met de beste leveranciers. Weten precies waar we moeten zijn voor welke vraag. En ontwikkelen promotiegeschenken waar je klanten of medewerkers ook écht iets mee zijn.

Je naam blijft gegarandeerd hangen. En je maakt indruk met het juiste hebbeding. Benieuwd hoe? Contacteer ons!

Deze bedrijven gaven ons reeds het vertrouwen:

 
zedd stad antwerpen

zedd telefoon contact opnemen smartphone

Even telefonisch overleggen?

+32 3 328 08 50

Het mag iets meer zijn als het op relatiegeschenken aankomt. ZEDD werkt voor grote ondernemingen met hoge verwachtingen en speelse projecten. Maar ook voor kmo’s die oerdegelijk promomateriaal zoeken waar ze snel mee kunnen uitpakken.

Stel je vraag online

Stel je vraag online

Contact
Privacybeleid