Zedd
Zedd

Makes it happen

Wie Zedd kent, weet dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen heel serieus nemen. Dat betekent dat we niet alleen heel streng zijn voor onszelf, maar ook voor de volledige productieketen van onze relatiegeschenken. Voor deze inspanningen werden we in 2018 al beloond met een gouden label van EcoVadis. 

Maar we hebben niet stilgezeten…. en dat loont! Ondertussen heeft Zedd een EcoVadis Platinum Score.  

Wat is EcoVadis?

EcoVadis is een onafhankelijke organisatie die het beleid van bedrijven beoordeelt op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze gaan na hoe een bedrijf omgaat met arbeids- en mensenrechten, zijn impact op het milieu, ethische bedrijfsvoering en supply chain. Het EcoVadis-label wordt in meer dan 95 landen erkend en de organisatie evalueert jaarlijks bedrijven in meer dan 150 verschillende sectoren. 

Een platinum label is de hoogste score die een bedrijf kan krijgen. Daarmee behoren we bovendien tot de top 1% van onze sector — iets waar we heel trots op zijn. Deze duurzame aanpak geeft niet alleen onszelf veel voldoening, maar zorgt er ook voor dat jij als klant vertrouwen kunt hebben in onze producten. 

Testen, testen en nog eens testen

Dit spiksplinternieuwe label hebben we op zak, maar daar houdt het niet op. Een onafhankelijk testbureau onderwerpt al onze producten aan tal kwaliteits- en veiligheidstesten. Dankzij deze tussenstap kunnen zowel wij als onze klanten op twee oren slapen.

Hier lees je meer over de kwaliteit en veiligheid van onze producten.

Contacteer ons

+32 3 328 08 50
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.