Soms is het fijn dat de dingen gewoon kloppen. Dat je kwaliteit in handen krijgt en geen ondermaats product. Dat afspraken ook echt worden nagekomen.

Dat je iets bent met de tips van je leverancier. Dat het resultaat beter is dan wat je verwachtte. En dat je ook nog eens perfect binnen je budgetten blijft. Klinkt te goed om waar te zijn, toch? Wel, nee.

Helemaal ZEDD

Helemaal zen.

We gaan niet te veel van je tijd in beslag geven. Da’s onze gewoonte niet. We zetten meteen op een rijtje waarom ZEDD je verwachtingen inlost én overtreft.

Betrouwbaar

Honderden online-aanbieders van relatiegeschenken. Maar ééntje die altijd de telefoon opneemt, zoekt tot-ie het juiste antwoord heeft, meedenkt tot het helemaal goed zit en levert wat hij belooft.

Creatief

Een gigantische olifant vol pauwenveren in de vorm van je logo? Jij geeft de opdracht en wij klaren de klus. Moeilijker hoeft dat niet te zijn. Een netwerk van leveranciers, ZEDD’ers die niet loslaten tot het lukt. Zo creëer je geschenken en promo-artikelen met impact.

Kwaliteit

Uitvoerig getest, van uitmuntende kwaliteit en volledig veilig. Voor minder doen we het niet. Geen balpennen die uit elkaar springen als ze het blad raken. Maar kwaliteitsvolle artikelen waar je relaties écht plezier aan beleven. Je moest eens weten welk verschil dat maakt.

Bewust

Wegwerp, nee bedankt. ZEDD investeert in duurzame oplossingen en producten. Wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. En kijkt altijd naar de ecologische kant van de zaak. Want als wij het beter doen, ga jij liever geven.

Volhardend

Neen staat niet in het ZEDD-woordenboek. Tenzij in de zin: “Nee, nee, we regelen dat wel”. Van concept tot ontwikkeling, creatie tot oplevering, onze mensen creëren producten die jouw merk in de verf zetten. Zelfs als het volledig onhaalbaar lijkt.

Weten hoe dat werkt? Bel ons gerust even op, of stuur een mailtje. We ZEDD’en ons graag eens samen rond de tafel.

Deze bedrijven gaven ons reeds het vertrouwen:

 
zedd stad antwerpen
zedd telefoon contact opnemen smartphone

Even telefonisch overleggen?

+32 3 328 08 50

Het mag iets meer zijn als het op relatiegeschenken aankomt. ZEDD werkt voor grote ondernemingen met hoge verwachtingen en speelse projecten. Maar ook voor kmo’s die oerdegelijk promomateriaal zoeken waar ze snel mee kunnen uitpakken.

Stel je vraag online

Contact
Privacybeleid