Wist je dat we in 2018 een gouden label van EcoVadis kregen? Ach, dat was toen. Vandaag scoren we een EcoVadis Platinum Score. Dat betekent dat we bij de top 1% in onze sector behoren voor wat betreft duurzame bedrijfspolitiek.

En daar zijn we bijzonder trots op.

EcoVadis

De weg vooruit voor ZEDD.

EcoVadis: wat is het?

Deze onafhankelijke organisatie screent bedrijven op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo worden ondernemingen beoordeeld op het vlak van:

  • Arbeids- en mensenrechten
  • Milieu-impact
  • Ethische bedrijfsvoering
  • Toeleveringsketen

Platinum Label: wat betekent het?

Dit label wordt toegekend aan bedrijven die de hoogst mogelijke score behalen. ZEDD is trots om bij de beste 1% van onze sector te behoren.

Is het EcoVadis label betrouwbaar?

Absoluut, het wordt breed erkend: in niet minder dan 95 landen. De organisatie screent jaarlijks bedrijven in meer dan 150 sectoren – waaronder ZEDD, dus.

Is het label voldoende?

Wat ons betreft niet. Maar het is een mooie indicator. Ondertussen werken we verder om onze bedrijfsvoering nog te verbeteren. Denk maar aan onze aanhoudende inspanningen om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen. Via een streng testbeleid verzekeren we onze klanten van de hoogste, striktste normen op dat vlak.

→ Lees er hier meer over.

Deze bedrijven gaven ons reeds het vertrouwen:

 
zedd stad antwerpen
zedd wasserman
zedd klanten libelle
zedd klanten duvel
zedd vailliant
zedd tobania
zedd klant mora

zedd telefoontje doen

Even telefonisch overleggen?

+32 3 328 08 50

Het mag iets meer zijn als het op relatiegeschenken aankomt. ZEDD werkt voor grote ondernemingen met hoge verwachtingen en speelse projecten. Maar ook voor kmo’s die oerdegelijk promomateriaal zoeken waar ze snel mee kunnen uitpakken.

Stel je vraag online

Contact
Privacybeleid