Zedd

Makes it happen

Bij Zedd hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze producten zijn getest in onafhankelijke labo’s en dragen de nodige labels en certificaten die hun kwaliteit bewijzen. En omdat we ook oog willen hebben voor mens en milieu, laten we ons duurzaamheidsbeleid beoordelen door EcoVadis.

Als onderneming vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. We engageren ons om continu te blijven verbeteren en EcoVadis beoordeelt elk jaar onze vooruitgang. Het resultaat mag er zijn: we kregen van EcoVadis de hoogste beoordeling voor ons mvo-beleid (kort voor ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

EcoVadis is een onafhankelijk en objectief platform dat het beleid van bedrijven evalueert in vier domeinen: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethische bedrijfsvoering en supply chain. Hun beoordeling kijkt dus naar aspecten van energieverbruik en levensduur van materialen tot de omstandigheden waarin producten worden gemaakt. Dat betekent dat niet alleen wijzelf, maar ook onze leveranciers onder de loep worden gelegd.

Het EcoVadis-label wordt in meer dan 95 landen erkend en de organisatie evalueert jaarlijks bedrijven in meer dan 150 verschillende sectoren.

Goooooold!

In 2018 kregen we het gouden label van EcoVadis, de hoogst mogelijke beoordeling. Daar zijn we natuurlijk razend trots op. Het label toont hoe ver we gaan om uitmuntende service te leveren: niet alleen in de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook in alles daarrond. Iedere dag zetten we ons opnieuw in om van Zedd een duurzame onderneming te maken. Als klant kan je op twee oren slapen, en daar gaat het om.

Zedd

Vragen over duurzaamheid of meer weten hoe wij te werk gaan? Contacteer Lizz voor specifieke vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.